Astro Azul

by Versonautas

/
 • Record/Vinyl + Digital Album

  Limited Edition 12" Vinyl, unique piece of our last album.

  Includes unlimited streaming of Astro Azul via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 3 days
  edition of 100 

    €20 EUR or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €7 EUR  or more

   

1.
Astro Azul 02:41
2.
3.
4.
5.
Ave de Plata 02:22
6.
7.
8.
9.
10.
11.

about

L’Astre blau és el principi, l’estel més jove de l’espai.Versopsicodelia- Spoken Song – PerformanceAstre Blau, com tota creació, prové d’aquell lloc desconegut, obscur i sincer que a tots ens habita. Un ens que ens dicta missatges codificats que amb el temps van prenent forma. Tota experiència té un moment culminant que dóna pas a un nou paradigma. Naixem del no-res i seguim renaixent constantment donant lloc a nombroses metamorfosis.

Sobre aquest origen constant, sobre els motlles que es trenquen com úters imaginaris i sobre un punt de partida que pot ser un naixement, un canvi de paradigma o un inici transformador, parla Astre Blau. Pianos, trompetes, veus cantades i recitades, sintetitzadors i efectes como reclams d’ocells, es fusionen en aquest projecte a duo.

Astre Blau és un disc conceptual, és un text fet música, és una catarsi intimista, és una cerimònia inventada a través del spoken word, l’experimentació sonora, la cançó parlada, l’electrònica i la performance.Astre Blau, com a àlbum discogràfic, està produït per Pablo Martin Jones i mesclat i masteritzat per Carles Campi Campón, tots dos amb Premis Latin Grammy per la producció del disc “Salvavidas de Hielo” de Jorge Drexler. L’àlbum compta, a més, amb la col·laboració d’artistes com el propi Drexler, Sílvia Pérez Cruz, Raúl Rodríguez i Chipirón de Cádiz.

credits

released February 28, 2020

Partícules de poesia, crits de trompeta, pianos evolvents, llunyanies elèctriques, sintetitzadors, paraules deconstruïdes i cançons parlades. La Versopsicodèlia dels Versonautas ha viatjat per més de 100 espais entre sales de música alternatives, circuits d’arts vives i els festivals de poesia oral i escènica més importants de l’Estat Espanyol i Cuba.

Aquest projecte de poesia i música està format per dos ànimes inquietes que, abans de confluir en L’ESMUC de Barcelona, van viure en ciutats com L’Havana, Nova York o Buenos Aires. Les seues vivències polièdriques van originar en ells una mirada personal i transversal, unint música, poesia i performance mitjançant una fórmula que ells anomenen “Spoken Song” o cançó parlada.

En la seua trajectòria, els Versonautas han creat tres projectes: El Banquet de les paraules, Ama tu ritmo y Abraparaula, aquest últim educatiu. Ara estan a punt de llançar el seu primer treball discogràfic, Astre Blau, que donarà origen també a un nou espectacle.

El nom VERSONAUTAS va ser un regal que els va fer el cantautor Jorge Drexler.

Versonautas són:

Ana Sanahuja. Composicions, veus, piano, teclats, sintetitzadors i efectes.
Roqui Albero. Composicions, veus, trompeta, flugelhorn, electrònica i efectes.

license

all rights reserved

tags

about

Discos Flotantes Barcelona, Spain

contact / help

Contact Discos Flotantes

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Astro Azul, you may also like: